STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@kosorokgartner.si ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Gregor Košorok / 031 337 503
Brigita Babnik / 041 283 453
Jernej Gartner / 041 834 696

Najlepša hvala!
 

51 Parmova ulica
Ljubljana, 1000

003861236377

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

Pogoji uporabe in zasebnosti

Pod pojmom spletno mesto se razumejo vse strani in podstrani ter besedilne in grafične vsebine na spletnem naslovu www.kosorokgartner.com. Pod pojmom uporabnik se razume vsaka oseba ali računalniški sistem, ki posredno ali neposredno dostopa, obišče, pregleduje ali uporablja vsebine spletnega mesta.

Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnem mestu so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe KošorokGartner Arhitekti d.o.o. ali pravnih subjektov, na katere se nanašajo.

Vse informacije, gradiva in podatki na spletnem mestu so izključno informativne narave. Družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o. se bo trudila za optimalno delovanje spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo spletno mesto na lastno odgovornost. Niti družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletnega mesta ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem mestu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o. ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletnega mesta, zaradi obiska le-tega ali kakršnekoli njegove uporabe. Družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o. ne more biti odgovorna za škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta.

Družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o. se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na spletnem mestu, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o. lahko spletno mesto spremeni ali popolnoma ukine kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o. avtomatsko zbira podatke o uporabi spletnega mesta, predvsem podatke o obisku posameznih strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o. podatke o obiskanosti spletnega mesta uporablja za lastne potrebe. Na spletnem mestu se lahko pojavljajo oglasi družbe KošorokGartner Arhitekti d.o.o. ali tretjih fizičnih ali pravnih oseb.

Družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s tem spletnim mestom. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe KošorokGartner Arhitekti d.o.o. za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko družba KošorokGartner Arhitekti d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki. Z uporabo spletnega mesta se uporabnik izkaže in potrdi, da je seznanjen s temi pogoji in da se z njimi v celoti strinja.

Uporaba spletnega mesta v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno mesto na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.


•••