STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@kosorokgartner.si ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Gregor Košorok / 031 337 503
Brigita Babnik / 041 283 453
Jernej Gartner / 041 834 696

Najlepša hvala!
 

51 Parmova ulica
Ljubljana, 1000

003861236377

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

BY_Header_Nature02_1500x450.jpg

Objave

Objave in članki članov ekipe KošorokGartner v medijih

BIM v KošorokGartner

Jernej Gartner

V biroju od leta 2009 dalje za projektiranje uporabljamo BIM (Building Information Modelling - Autodesk Revit) na vseh projektih in v vseh fazah projektiranja. V članku predstavljamo implementacijo BIM-a našega biroja v vseh fazah projekta (IDZ, PGD, PZI, PID) in naprej skozi celoten življenjski cikel objekta z uporabo BIM modela za upravljanje z objektom - Facility Management. 

Read More

mladina / HIŠA KOT LABORATORIJ

Jernej Gartner

Katere so ključne značilnosti, po katerih se aktivna hiša razlikuje od pasivne? Je aktivna hiša samo malenkostno izboljšana verzija pasivne hiše ali gre za veliko več in kaj to več je? V čem so prednosti aktivne hiše v primerjavi s pasivno hišo in še zlasti v primerjavi s klasično grajeno hišo?

Read More

hiše / AKTIVNA HIŠA

Jernej Gartner

Aktivna hiša predstavlja naslednji korak v energetsko učinkoviti gradnji. Je vizija gradnje, ki nudi uporabniku zdravo in udobno bivanje brez negativnega vpliva na okolje. Vizijo, ki jo podjetje Lumar in KošorokGartner, skupaj s partnerji predstavljata s projektom Aktivne hiše Lumar.

Read More

delo in dom / NADSTREŠKI

Gregor Košorok

Sodobni nadstreški nekako sledijo trendom sodobne arhitekture, ki stremi k enostavnim oblikam in ravnim linijam. Dekor je prej izjema kot pravilo, čeprav se tudi pri oblikovanju zakonitosti ciklično ponavljajo. Vsekakor sodobni nadstrešek ne sme biti zgolj funkcionalen, ampak je zelo pomembna tudi njegova vizualna podoba, njegova izraznost.

Read More

siol planet / LESENA GRADNJA JE V SLOVENIJI ŠE NEIZKORIŠČEN POTENCIAL

Gregor Košorok

Še v osemdesetih prejšnjega stoletja je bila lesnopredelovalna industrija pri nas zelo dobro razvita, danes pa je slika povsem drugačna, opozarja arhitekt Gregor Košorok. "Trenuten položaj lesnopredelovalne industrije v Sloveniji je skoraj na ničli oziroma je omejena na posamezne manjše obrate, z omejeno proizvodno in tržno zmogljivostjo, še poudarja arhitekt iz studia KošorokGartner arhitekti, kjer so za podjetje Lumar oblikovali lesene montažne stanovanjske hiše.

Read More