STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@kosorokgartner.si ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Gregor Košorok / 031 337 503
Brigita Babnik / 041 283 453
Jernej Gartner / 041 834 696

Najlepša hvala!
 

51 Parmova ulica
Ljubljana, 1000

003861236377

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

začetek dela na projektu energetske sanacije Instituta Jožef Stefan

Novice

Novo v našem biroju

začetek dela na projektu energetske sanacije Instituta Jožef Stefan

Jernej Gartner

Delamo na projektu energetske sanacije večje stavbe v Ljubljani, kjer bomo prvič speljati projekt v BIMu od začetka do konca, vključno z energetskimi analizami. Delo bomo sproti beležili in vas o poteku obveščali.


15.10.2015
Zaključili smo z izdelavo posnetka obstoječega stanja objekta z uporabo oblaka točk (Point Cloud), ki sta ga za nas pripravila Luka in Gašper.

Oblak točk objekta kot podlaga za izdelavo 3D BIM modela

Oblak točk smo preko ReCapa prensli v Revit, kjer smo objekt zmodelirali. Vse glavne sestavne dele BIM modela (stene, tlaki, streha, stavbno pohištvo,...) smo pripravili v naprej na podlagi obstoječe projektne dokumentacije, v času, ko sta Luka in Gašper pripravljala oblak točk, zato je delo potekalo hitro, rezultat pa je več kot zadovoljiv.

3D BIM model objekta narejen z uporabo oblaka točk (Point Cloud)