STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@kosorokgartner.si ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Gregor Košorok / 031 337 503
Brigita Babnik / 041 283 453
Jernej Gartner / 041 834 696

Najlepša hvala!
 

51 Parmova ulica
Ljubljana, 1000

003861236377

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

prvi BIM model za Facility Management

Novice

Novo v našem biroju

prvi BIM model za Facility Management

Jernej Gartner

V biroju pripravljamo prvi BIM model za Facility Mangement (FM) in sicer na projektu, kjer smo BIM model pripeljali od idejne zasnove do faze PZI, med gradnjo v model sproti vnašali vse spremembe (PID), v tem trenutku pa zbiramo in vnašamo vse dogovorjene informacije elementom iz modela.

Dvosmerno komunikacijo med BIM modelom in podatkovno zbirko upravljavca bomo vzpostavili s pomočjo skripte, ki jo sestavljamo v Dynamu.

V tem primeru bomo prvič pripeljali BIM od začetka do konca, kar nas zelo veseli. Hkrati smo veseli, da tudi pri nas obstajajo investitorji, ki razumejo ali vsaj poskušajo razumeti kar jim razlagamo projektanti in upamo, da se bodo čim prej pokazali pozitivni učinki našega dela in prizadevanj.