STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@kosorokgartner.si ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Gregor Košorok / 031 337 503
Brigita Babnik / 041 283 453
Jernej Gartner / 041 834 696

Najlepša hvala!
 

51 Parmova ulica
Ljubljana, 1000

003861236377

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

KGA-Naslovna02.jpg

Biro

KošorokGartner Arhitekti d.o.o.
info@kosorokgartner.si

Gregor Košorok / Brigita Gartner / Jernej Gartner
041 834 696

 

Arhitekturni biro KošorokGartner arhitekti d.o.o. je bil ustanovljen leta 2009. Poleg estetike in funkcionalnosti veliko pozornosti namenjamo energetski učinkovitosti objektov in izbiri naravnih materialov, zato večina naših objektov dosega nizko energijski oziroma pasivni standard. V želji po preseganju včasih togih energetskih konceptov, raziskujemo nova razmerja med funkcionalnostjo, estetiko in energetsko učinkovitostjo. Ne glede na velikost, poskušamo iz vsakega projekta ustvariti funkcionalen, estetski, unikaten in tehnično dovršen izdelek.

Verjamemo v prednosti uporabe sodobne tehnologije v vseh fazah projektiranja in gradnje. Imamo znanje za popolno informacijsko modeliranje stavbe (BIM). Prepoznavanje in reševanje napak v virtualnem okolju prispeva k zmanjševanju stroškov projekta, skrajšuje časovne roke gradnje in prispeva h kvalitetnejši projektni dokumentaciji ter boljši izvedbi projekta. Sodelujemo lahko tudi v procesu gradnje in po končani gradnji z dostavo BIM modela, opremljenega z vsemi potrebnimi informacijami za upravljanje z objektom  - Facility Management.

Področje našega delovanja so tako interieri in enostanovanjski objekti, kot tudi zahtevnejši večji objekti, prenove in energetske sanacije objektov vseh velikosti. Iz vsakega projekta poskušamo ustvariti funkcionalen, estetski, energetsko učinkovit in unikaten izdelek.

V letu 2016 smo pridobili certifikat za trajnostno vrednotenje stavb po sistemu Nemškega združenja za trajnostno gradnjo - DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen). Mednarodno veljavni certifikat zagotavlja našo kredibilnost pri svetovanju, načrtovanju in certificiranju trajnostnih objektov prihodnosti. V letu 2017 smo postali člani USGBC (U.S. Green Building Council) in smo v procesu pridobivanja LEED Certifikata.

V KošorokGartner investiramo v najsodobnejšo BIM programsko opremo. Od leta 2010 na vseh projektih uspešno uporabljamo Autodesk Revit. Projektiranje zajema vse faze od idejne zasnove (IDZ) do projekta izvedenih del (PID) in priprave BIM modela za namene upravljanja z objektom (Facility Management).


Delovanje biroja temelji na spoštljivem odnosu do arhitekturne tradicije in okolja.